Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Vlaardingen

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Vlaardingen beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden, Verstoppingen ontstoppen

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Vlaardingen kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Als wij het hebben over de moderne technieken moet u bijvoorbeeld denken aan camera systemen welke wij gebruiken. Deze camera systemen worden via de afvoerkanalen geleid tot aan het riool. Op deze manier komen wij vanzelf het lek of de verstopping tegen. Daarnaast maken wij gebruik van hitte systemen om e achterhalen waar een lekkage of verstopping zich kan bevinden. Het voordeel van deze moderne technieken is dat wij exact ik kaart kunnen brengen waar de verstopping of lekkage zich bevind en kunnen op deze plek te werk gaan.

Heeft u een verstopping of een lekkage? Neem dan 24/7 contact op met onze loodgieter in Vlaardingen. Wij zijn snel ter plaatse en kunnen alle lekkages en verstoppingen goed en professioneel oplossen. wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, bel gratis: 0800-6666 112.

vlaardingen-slide-3